Seuraava asuntohanke

Seuraava asuntohanke

Meillä on jo seuraavat asuntohankkeet kehitteillä.

Olemme ostaneet Lehtoniemestä asuntorakentamista varten tontin, johon on suunnitteilla luhtitaloja.

Asunto Oy Siilinjärven Asemavahti valmistui 29.6.2018 omalle tontille osoitteeseen Asematie 9. Rakentaja esittelee vapaana olevia laadukkaita koteja kohteessa sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä Eijaan, puh. 040 825 1792.

Asunto Oy Kuopion Vahtivuoren kodit ovat laadukkaita yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja yksi neliökin on vapaana. Yhtiö poikkeavasta osoitteestaan huolimatta edustaa omaa yhtiötä, jolla on naapuriyhtiön kanssa yhteinen tontti piha-alueineen. Hyvin suunnitellut kodit ovat erinomaisia omaan käyttöön ja sijainti mitä parhain ydinkeskustassa rauhallisten rännikatujen Vahtivuorenkadun ja Sepänkadun kulmassa. Muuttovalmis 31.5.2019.

Asunto Oy Minna Canthin katu 11 -yhtiöön on valmistunut LVIS-peruskorjaus ja samalla kohteeseen tuli 10 uutta kotia asuinkerroksiin 1 ja 4. Vapaana vain päätykaksiot asuinkerroksessa 1. Sovi henkilökohtainen näyttö: Eija Tuppurainen, puh. 040 825 1792 tai eija.tuppurainen@rakennustyo.net. Tämän kohteen myynnissä olevat uudet kodit löydät Etuovi.com -sivuilta.

Myynnissä olevat kohteemme löydät myös Etuovi.com sekä Oikotie.fi -sivustoilta.

Haemme uusia tontteja asuntorakentamista varten myös tulevaisuuteen. Ota yhteyttä ja tarjoa meille mahdollisuutta rakentaa uusia asuntokohteita.

Myyntipalvelut
 • Myynti ja asiakaspalvelu

  Eija Tuppurainen
  Eija Tuppurainen, RKM, LKV
  040 825 1792
  eija.tuppurainen(ät)rakennustyo.net
  Toimistomme käyntiosoite:
  Mäkikatu 7, Kuopio

 • Kohteiden toteutuksesta vastaa

  Kari Raatikainen
  Kari Raatikainen, tuotantopäällikkö
  040 578 4390
  kari.raatikainen(ät)rakennustyo.net